About

Plüssjátékok mindenkinek - Soft Plushies for Everyone

Gyermekkorom óta varrok, és a gyerekeim pici kora óta készítek plüssjátékokat. Ennek már több mint 20 éve. Az enyéim már nem játszanak velük (bár továbbra is a lányom az egyik legnagyobb rajongó), de a szenvedély még mindig él bennem.
A jószágaim kitűnő minőségű alapanyagokból, főleg plüssből és wellsoft-ból készülnek. Sokszor használok újrahasznosított anyagokat is, ezek részben régi ruhák (természetesen gondosan válogatva és tisztítva), illetve varrodából kapott szabászati hulladékok, leeső darabok.
A játékaim kiváló minőségű szilikonizált töltővattával vannak kitömve. Gondosan és szeretettel, egyedileg készülnek, és természetesen a legkisebbek számára is biztonságosak, még ha nem is kizárólag babáknak szánom őket. 
Azoknál a játékoknál, amelyek esetlegesen veszélyes apró alkatrészeket tartalmaznak, és emiatt nem adhatók babáknak, ott ezt jelzem a leírásban.
Gyere, és találd meg te is a kedvencedet, és ha kérdésed van, írj!


Sewing is my passion since I was a child, and making dolls when my children were babies - it was 20 years ago. They do not play with my dolls anymore, but the passion of dollmaking is still alive in me.Most of my creatures are made of high quality plush and wellsoft fabrics. Sometimes I use recycled materials which are thoroughly selected and carefully cleaned and prepared by me. I always use high quality polyfill to stuff my plushies. My toys are always carefully sewn - most of them are safe for children, even if they are not only for babies. If I use small pieces which are unavailable for toddlers, it is always referenced in the item's description. Please feel free to browse through my shop and find your favorites!

Legal imprint